Ens complau presentar-vos  Micromundi, l’únic i més variat museu de MINIATURES, MINIMINIATURES i MICROMINIATURES  d’Espanya. Un món màgic i fantàstic on trobarem l’art de l’impossible.

Visitar el Museu és endinsar-se en una altra realitat, en una altra escala, és fer un viatge al cor de la imaginació, la bellesa i la precissió tècnica.

La visita permet descobrir un conjunt  d’obres d'art  excepcionals que ens transportaran a diferents mons en miniatura. Contemplar mils de peces cada vegada més petites fins a arribar a les dimensions inimaginables de les MICROMINIATURES, el món de l’impossible. Mirar quelcom fet com per art de màgia com seria trobar una caravana de camells al trau d’una agulla, un conjunt de joies damunt una grana de poma, i fins i tot la torre Eiffel damunt d’una llavor de rosella.

El Museu està situat en un edifici singular d'estil racionalista, al costat de l'església romànica de Sant Pere. La instal·lació museística ha estat concebuda amb un plantejament  totalment  innovador i didàctic, tant en el disseny i acoloriment de les diferents sales, com  en els recursos expositius, en especial pel que fa a la concepció de les vitrines, els sistemes d’il·luminació i els aparells òptics per a l’observació de les obres.

El Museu, a més, disposa d’una sala multifuncional per realitzar-hi diferents exposicions temporals afins al contingut museístic i altres activitats culturals.